FORGOT YOUR DETAILS?

Lumitähti

190 M² 12 HLÖÄ + 2 PARVELLA + 3 LISÄVUODETTA (MAX 17 HLÖÄ)

Valmistunut huhtikussa 2014Lumitähti (190 m²) on huhtikuussa 2014 valmistunut korkeatasoinen ja avara hirsihuvila upealla Päijänne-näköalalla. Kuusi metriä korkean ruokailutilan maisemaikkunoista avautuu huikea maisema Muuratsaloon ja Päijänteen Ristinselän yli jopa 40 km:n päähän; taideteos, joka on vuoden jokaisena päivänä erilainen. Huvilassa on viisi makuuhuonetta, ja lisäksi mielenkiintoinen kahden hengen pikkuparvi aivan huvilan korkeimmassa kohdassa. Lumitähdessä voit järjestää mieleenpainuvat juhlat isollekin suvulle tai ystäväjoukolle. Ruokailut on vaivatonta kattaa 18 hengelle suureen, yli viisimetriseen ruokapöytään. Keittiö on suunniteltu saarekemalliseksi, jotta sinne on helppoa järjestää runsaatkin tarjoilut.

Lumitähti on sistukseltaan viimeistelty, kaunis, avara ja tunnelmallinen huvila, jossa saat lomailla arjen yläpuolella. Lumitähti on moderni, kutsuva, graafisen tyylikäs ja viehättävästi ylellinen, valkeasävyinen aito hirsihuvila (lamellihirsi 240 x 270 ). Sisustuksessa on käytetty väreinä valkoista, mustaa, harmaata ja hopeaa. Alakerrassa on mm. suurehko valkoinen, moderni takka ja upeat, mustat, täyskiiltävät kivilattiat. Saunomaan mahtuu kerralla 8 henkeä ja pesutilat ovat ylellisen tyylikkäät. Huvilassa on yhteensä kolme wc:tä. Ruokailuterassille pääsee suoraan keittiöstä ja pukuhuoneesta. Terassilla on avarat tilat 18 hengen ruokailuryhmälle kesäaikaan. Huvilassa on langaton internet-yhteys.

Lumitähti soveltuu erinomaisesti myös yritysten kokouskäyttöön, avarien yhteisten tilojensa ja av-laitteistonsa (videotykki, valkokangas, 55” Smart-tv) ansiosta.

Alakerta: Olohuone, jossa on iso kulmasohva, takka, 55 ” Smart-tv internet-yhteydellä, Blu-ray-soitin, videotykki ja valkokangas. Ruokailutilassa ruokapöytä 18 hengelle. Hyvin varusteltu keittiö, yksi makuuhuone parivuoteella ja 42” tv:llä, sauna- ja pesutilat, pyykkikone, kuivauskaappi, 2 wc:tä.

Yläkerta: Yhteensä neljä makuuhuonetta. Kahden, kolmen ja neljän hengen makuuhuoneet, sekä tv-huone, jossa on avattava vuodesohva. Tv-huoneessa on 42” tv ja Blu-ray-soitin. Seisomakorkea pikkuparvi (2 vuodepaikkaa) aivan huvilan korkeimmassa kohdassa. Yläkerran maisema-aulassa on pieni oleskeluryhmä ja huvilan kolmas wc.

Terassi: Katettu terassi, jossa kaasugrilli kesäisin ja pöytäryhmät 18 hengelle.

Lemmikit on kielletty Lumitähdessä.

Riihivuoren maisemat ovat harvinaislaatuiset Suomessa. Rentoudu Riihivuoren päällä ulkoillen tai vain upeaa maisemaa ihaillen. Tee mieleenpainuva retki Riihivuoren monimuotoisen luonnon keskellä. Kesällä aktiviteetteja tarjoavat Muuramejoki, ympäröivä Päijänne ja monet polut, vierailukohteet ja Muuramen golf-kenttä. Jyväskylän kulttuuri- ym. tarjonta on noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Talvella voit käydä hiihtämässä Muuramen harjulla ja laskettelemassa Laajavuoressa tai Himoksessa.

ETÄISYYDET:
Latu/polku
0 km
Jyväskylä
18 km
Uimahalli
6 km
Kylpylä AaltoAlvari
20 km
Muuramen kylä
6 kmVARUSTEET: Suurikokoinen Festivo jää/ viileäkaappi pakastelaatikolla, kiertoilmauuni ja induktioliesi, mikro, kaksi astianpesukonetta, astiat ja ruokailuvälineet 20 hengelle, pyykinpesukone, kuivauskaappi, sauna 8 hengelle, 3 wc:tä, peitot ja tyynyt 17 hengelle (ei liinavaatteita).

Hintaan lisätään 115 € pakollinen loppusiivous.

Ota yhteyttä

Tiedustele tarkempaa vuokraushintaa ja -ajankohtaa! Saat hyvän tarjouksen!

Seppo Matilainen
Phone: +358 50 432 2400
Email: seppo.matilainen@mansikkatila.fi

Viestisi

 

Tarkistus

TOP