Luksusta lomailuun, varaa myös upea kylpykuutio!

Tänä syksynä asensimme kahteen huvilaan, Lumitähteen ja Riihitähteen, upeat ja isot kylpykuutiot, eli paljut! Samalla rakensimme Riihitähden saunan terassin uusiksi. Molempiin paljuihin on suora käynti saunasta ja terassilta, joten kylpeminen ja saunominen on helppoa!

 

Lumitähden upea 10-12 hengen kylpykuutio

 

Riihitähden 8- hengen kylpykuutio ja uusi saunan terassi.

Kylpykuution hinta on aina mukana Lumitähden viikonloppuhinnassa (yht. 1200 €, sisältäen paljun ja pakollisen loppusiivouksen). Arkena sen voi vuokrata vaihtoehtoisesti 190 euron hinnalla. Riihitähdessä voit valita, haluatko viikonlopun varauksesi paljun kera, vai ilman. Riihitähden paljun viikonloppuhinta on 190 €, ja arkena sen hinta on 150 €. Kannattaa ehdottomasti varat mukaan aina upea palju! Se tuo luksusta lomailuun ja rentoutumiseen aivan uuden ulottuvuuden!

Tullessasi huvilalle, palju on valmiiksi täytetty ja esilämmitetty. Voit itse jatkaa lämmitystä haluttuun lämpötilaan. Kylpykuutioissa on kunnon kannet, joten vesi säilyy kylpylämpöisenä hyvin vielä seuraavaan päiväänkin.

Kun varaus on ohi, isännöitsijä huolehtii veden poistosta ja paljun pesusta. Jokaiselle asiakkalle vaihdetaan aina uusi vesi paljuun. Annamme luonnollisesti hyvät ohjeet paljun turvalliseen käyttöön.