Juhlapaikka hakusessa? Tule Tähti-Huviloille!

 

Lumitähden upea 20-hengen ruokapöytä.

 

Tähti-Huviloiden kolme ihastuttavaa huvilaa on suunniteltu rentoa yhdessäoloa varten ja ne soveltuvat mainiosti myös erilaisten juhlien järjestämiseen. Kaikissa huviloissa on täydellisesti varustellut keittiöt ja avarat yhteiset tilat. Valitse juhliisi sopivin huvila!

Riihitähdessä kestität helposti reilut 10 henkeä. Iltatähdessä on loistavat tilat 10-20 hengelle. Lumitähti on suurin huvilamme, ja siellä on järjestetty monet merkkipäivät, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, polttarit, kihlajaiset ja myös useammat pienimuotoiset häät. Lumitähdessä voit kattaa juhlapöydän 20 hengelle yli 5-metrisen pöydän ääreen. Huvilassa on upea saarekekeittiö, johon on helppo asetella tarjottavat juhlaväelle. Keittiöstä löytyy mm. astiat 20 hengelle, paljon tarjoiluastioita, kaksi kahvinkeitintä ja kaksi tiskikonetta.

 

Lumitähdessä järjestät upeat juhlat!

 

 

Kesäaikaan lisätilaa tarjoavat joka huvilassa keittiön lähellä olevat ruokailuterassit.

Huvilan vuokraaminen juhliasi varten takaa sinulle stressittömät ja vaivattomat, ikimuistoiset juhlat. Ei etukäteen siivousta eikä kodin raivausta. Loppusiivouksen hoitaa siivooja, ja sinä saat keskittyä nauttimaan juhlistasi upeassa ympäristössä!

 

Iltatähden oleskelutilassa on korkeutta ja avaruutta!

 

Iltatähden keittiötä
Riihitähden keittiö on moderni ja rustiikkinen.

 

Riihitähden avarat ruokailu- ja oleskelutilat. Korkeutta on yli 5 metriä!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Kommentit on suljettu.