Lumitähti

LUMITÄHTI

Riihivuori, Muurame

14 - 17 HLÖÄ 190 M² Panoraamanäkymät

TILAT

Lumitähti (190 m²) on korkeatasoinen ja avara hirsihuvila upealla Päijänne-näköalalla. Lumitähti soveltuu erinomaisesti juhla- ja yrityskäyttöön! Huvilassa on viisi makuuhuonetta ja lisäksi mielenkiintoinen kahden hengen pikkuparvi aivan huvilan korkeimmassa kohdassa. Keittiö on täydellisesti varusteltu 20 hengelle ja ja ruokailut on vaivatonta kattaa 18-20 hengelle suureen, yli viisimetriseen ruokapöytään. Lumitähti soveltuu eriomaisesti yritysten kokouskäyttöön, avarien yhteisten tilojensa ja av-laitteistonsa (videotykki, valkokangas, suuri 75" älyrelevisio) ansiosta. Kysy tarjousta yritysten kokous- ja neuvottelukäyttöön edullisista arkivuorokausista! Vuodepaikat on 14-17 hengelle. Kuusi metriä korkean ruokailutilan maisemaikkunoista avautuu huikea maisema Muuratsaloon ja Päijänteen Ristinselän yli jopa 40 km:n päähän; taideteos, joka on vuoden jokaisena päivänä erilainen. Lemmikit on kielletty. Varaajan tulee olla täyttänyt 20 vuotta.

SISUSTUS

Lumitähti on sistukseltaan viimeistelty, kaunis, avara ja tunnelmallinen huvila, jossa saat lomailla arjen yläpuolella. Lumitähti on moderni, kutsuva, graafisen tyylikäs ja viehättävästi ylellinen, valkeasävyinen aito hirsihuvila (lamellihirsi 240 x 270 ). Sisustuksessa on käytetty väreinä valkoista, mustaa, harmaata ja hopeaa. Alakerrassa on mm. suurehko valkoinen, moderni takka ja upeat, mustat, täyskiiltävät kivilattiat. Saunomaan mahtuu kerralla 8 henkeä ja pesutilat ovat ylellisen tyylikkäät. Huvilassa on yhteensä kolme wc:tä. Ruokailuterassille pääsee suoraan keittiöstä ja pukuhuoneesta. Terassilla on avarat tilat 14 hengen ruokailuryhmälle kesäaikaan. Huvilassa on langaton internet-yhteys.

HUONEJAKO

Alakerta: Olohuone, jossa on iso kulmasohva, takka, suuri 75” älytelevisio internet-yhteydellä, Blu-ray-soitin, videotykki ja valkokangas. Ruokailutilassa on ruokapöytä 18-20 hengelle. Hyvin varusteltu keittiö, astiasto 20 hengelle, yksi makuuhuone parivuoteella ja 42” tv:llä, sauna- ja pesutilat, pyykkikone, kuivauskaappi, 2 wc:tä. Yläkerta: Yhteensä neljä makuuhuonetta. Kahden, neljän ja neljän hengen makuuhuoneet, sekä tv-huone, jossa on avattava vuodesohva. Lisäksi yhdessä makuuhuoneessa on yhden hengen avattava lisävuode. Tv-huoneessa on 42” tv ja Blu-ray-soitin. Seisomakorkea pikkuparvi (2 vuodepaikkaa) aivan huvilan korkeimmassa kohdassa. Yläkerran maisema-aulassa on pieni oleskeluryhmä ja huvilan kolmas wc. Terassi: Katettu terassi, jossa kaasugrilli kesäisin ja pöytäryhmät 14 hengelle. 10-12 hengen kylpykuutio, eli palju, jonne on suora kulku saunasta ja terassilta!

POHJAPIIRRUSUTUKSET

VARUSTEET

 • Suurikokoinen Festivo jää/ viileäkaappi pakastelaatikolla
 • Kiertoilmauuni 
 • Induktioliesi
 • Mikro
 • kaksi astianpesukonetta
 • Astiat ja ruokailuvälineet 20 hengelle
 • 75″ älytelevisio
 • 2 muutakin tv:tä
 • Videotykki ja valkokangas
 • Pyykinpesukone
 • Kuivauskaappi
 • Ilmalämpöpumppu
 • Sauna 8 hengelle
 • 10-12 hengen kylpykuutio
 • 3 wc:tä
 • Peitot ja tyynyt 17 hengelle (ei liinavaatteita)

GALLERIA

VARAUSPYYNTÖ

Tiedustele tarkempaa vuokraushintaa ja -ajankohtaa! Saat hyvän tarjouksen!

Jenni

Paikassa upea luonto merimaisemineen yhdistyy moderniin huvilaan, josta löytyy sielua ja tunnelmaa kaikilla moderneilla mukavuuksilla. Meriluodon Tähti on enemmän kuin huvila. Ihana turvasatama rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

The place's magnificent nature with its sea views is combined with a modern villa, where you will find soul and atmosphere with all modern conveniences. Meriluodon Tähti is more than a villa. A wonderful haven for calmness and relaxation.

Hanna S

Tänne haluaa tulla aina uudestaan mihin vuodenaikaan tahansa. Täydellinen paikka rentoutua upeasta merimaisemasta nauttien. Tilat ja varusteet ovat ensiluokkaisia.

I want to come here again and again at any time of the year. The perfect place to relax while enjoying the stunning seascape. The facilities and equipment are first class.

Johanna Maria

Upea paikka rauhoittumiseen luonnon helmassa! Huvila on moderni ja tunnelma kodikas ja lämmin. Varustelu hyvä ja toimiva myös lasten kanssa. Makuuhuoneiden isoista ikkunoista meri ja luonto tulevat lähelle. Maisemaa jäi vain katselemaan pitkäksi aikaa täydessä hiljaisuudessa!

A great place to calm down in the heart of nature! The villa is modern and the atmosphere cozy and warm. The equipment is good and also works with children. From the large windows of the bedrooms, the sea and nature come close. The only thing left was to watch the landscape for a long time in complete silence!

Kimmo, Riihivuoren Huvilat

Hieno huvila upealla näköalalla!

K.L., Riihivuoren Huvilat

Tyylikäs paikka, täällä voisi viettää vaikka synttäreitä, mahtuisi isompikin porukka.

VARAUSPYYNTÖ

Tiedustele tarkempaa vuokraushintaa ja -ajankohtaa! Saat hyvän tarjouksen!

Ennen tarjouksen pyytämistä tarkistathan Meriluodon Tähden varaustilanteen haluamillesi päiville Nettimökki-sivulta!

Milloin haluaisit yöpyä huvilassamme / milloin huvilan vuokrauksesi alkoi?

Mihin asti haluaisit viettää aikaa huvilassamme / milloin vierailusi päättyi?

Käyttämällä tätä yhteydenottolomaketta annat Tähti-Huviloille luvan tallentaa tietosi, jotta voimme olla Sinuun yhteydessä jatkossa. Hyväksymällä annat luvan jakaa tietosi myös Tähti-Huviloiden edustajalle, joka on vastuussa varauksista.

Comments are closed.