Lumitähti

LUMITÄHTI

Riihivuori, Muurame

14 - 17 HLÖÄ 190 M² Panoraamanäkymät

RAKENTAMINEN

Lumitähti (190 m²) on huhtikuussa 2014 valmistunut korkeatasoinen ja avara hirsihuvila upealla Päijänne-näköalalla. Kuusi metriä korkean ruokailutilan maisemaikkunoista avautuu huikea maisema Muuratsaloon ja Päijänteen Ristinselän yli jopa 40 km:n päähän; taideteos, joka on vuoden jokaisena päivänä erilainen. Huvilassa on viisi makuuhuonetta, ja lisäksi mielenkiintoinen kahden hengen pikkuparvi aivan huvilan korkeimmassa kohdassa. Lumitähdessä voit järjestää mieleenpainuvat juhlat isollekin suvulle tai ystäväjoukolle. Ruokailut on vaivatonta kattaa 18 hengelle suureen, yli viisimetriseen ruokapöytään. Keittiö on suunniteltu saarekemalliseksi, jotta sinne on helppoa järjestää runsaatkin tarjoilut. Varaajan tulee olla täyttänyt 20 vuotta.

SISUSTUS

Lumitähti on sistukseltaan viimeistelty, kaunis, avara ja tunnelmallinen huvila, jossa saat lomailla arjen yläpuolella. Lumitähti on moderni, kutsuva, graafisen tyylikäs ja viehättävästi ylellinen, valkeasävyinen aito hirsihuvila (lamellihirsi 240 x 270 ). Sisustuksessa on käytetty väreinä valkoista, mustaa, harmaata ja hopeaa. Alakerrassa on mm. suurehko valkoinen, moderni takka ja upeat, mustat, täyskiiltävät kivilattiat. Saunomaan mahtuu kerralla 8 henkeä ja pesutilat ovat ylellisen tyylikkäät. Huvilassa on yhteensä kolme wc:tä. Ruokailuterassille pääsee suoraan keittiöstä ja pukuhuoneesta. Terassilla on avarat tilat 14 hengen ruokailuryhmälle kesäaikaan. Huvilassa on langaton internet-yhteys.

TILAT

Lumitähti soveltuu erinomaisesti myös yritysten kokouskäyttöön, avarien yhteisten tilojensa ja av-laitteistonsa (videotykki, valkokangas, 55” Smart-tv) ansiosta. Alakerta: Olohuone, jossa on iso kulmasohva, takka, 55 ” Smart-tv internet-yhteydellä, Blu-ray-soitin, videotykki ja valkokangas. Ruokailutilassa ruokapöytä 18 hengelle. Hyvin varusteltu keittiö, yksi makuuhuone parivuoteella ja 42” tv:llä, sauna- ja pesutilat, pyykkikone, kuivauskaappi, 2 wc:tä. Yläkerta: Yhteensä neljä makuuhuonetta. Kahden, kolmen ja neljän hengen makuuhuoneet, sekä tv-huone, jossa on avattava vuodesohva. Tv-huoneessa on 42” tv ja Blu-ray-soitin. Seisomakorkea pikkuparvi (2 vuodepaikkaa) aivan huvilan korkeimmassa kohdassa. Yläkerran maisema-aulassa on pieni oleskeluryhmä ja huvilan kolmas wc. Terassi: Katettu terassi, jossa kaasugrilli kesäisin ja pöytäryhmät 14 hengelle. 10-12 hengen kylpykuutio, eli palju, jonne on suora kulku saunasta ja terassilta!

VARUSTEET

 • Suurikokoinen Festivo jää/ viileäkaappi pakastelaatikolla
 • Kiertoilmauuni 
 • Induktioliesi
 • Mikro
 • kaksi astianpesukonetta
 • Astiat ja ruokailuvälineet 20 hengelle
 • Pyykinpesukone
 • Kuivauskaappi
 • Ilmalämpöpumppu
 • Sauna 8 hengelle
 • 10-12 hengen kylpykuutio
 • 3 wc:tä
 • Peitot ja tyynyt 17 hengelle (ei liinavaatteita)

GALLERIA

VARAUSPYYNTÖ

Tiedustele tarkempaa vuokraushintaa ja -ajankohtaa! Saat hyvän tarjouksen!

VARAUSPYYNTÖ

Tiedustele tarkempaa vuokraushintaa ja -ajankohtaa! Saat hyvän tarjouksen!

Ennen tarjouksen pyytämistä tarkistathan Meriluodon Tähden varaustilanteen haluamillesi päiville Nettimökki-sivulta!

Milloin haluaisit yöpyä huvilassamme / milloin huvilan vuokrauksesi alkoi?

Mihin asti haluaisit viettää aikaa huvilassamme / milloin vierailusi päättyi?

Käyttämällä tätä yhteydenottolomaketta annat Tähti-Huviloille luvan tallentaa tietosi, jotta voimme olla Sinuun yhteydessä jatkossa. Hyväksymällä annat luvan jakaa tietosi myös Tähti-Huviloiden edustajalle, joka on vastuussa varauksista.

Comments are closed.