Meriluodon Tähti

MERILUODON TÄHTI

Kustavi

6 (+2) HLÖÄ 120 M² Panoraamanäkymät

Meriluodon Tähti ( 6+2 vuodepaikkaa, huvila 100 m2, saunarakennus 20 m2 ) on ympärivuotinen, uniikki, moderni, kaikilla mukavuuksilla varustettu uusi ja upea saaristolaismökki, tai oikeastaan huvila saariston sydämessä Kustavissa. Ranta on ilta-auringon suuntaan ja huvilan sekä saunarakennuksen isoista maisemaikkunoista aukeaa upeat maisemat merelle. Meriluodon Tähti on todellinen lomaparatiisi! Voit veneillä vaikka Ahvenanmaalle saakka tai käydä autolla kiertelemässä Saariston Rengastiellä. Meriluodon Tähti sopii sinulle, joka haluat nauttia saariston ainutlaatuisesta luonnosta, meren meditatiivisesta vaikutuksesta, veneillä ja kalastaa, rauhoittua upean luonnon syleilyssä, mutta kuitenkin nauttia lomasta kaikilla mukavuuksilla. Vuokraajan tulee olla vähintään 24-vuotias. Lemmikit ja bilekäyttö on kielletty. Huvila on tien päässä, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Kustavin Salelta, erittäin rauhallisessa paikassa. Meriluodon Tähteen voit tulla myös veneellä. Naapurit eivät ole lähellä. Toisella puolella ei ole naapureita lainkaan, vaan tontti rajoittuu huvilametsään, joka on upea, luonnontilainen saaristometsä jylhine kallioineen ja käkkyräisine mäntyineen. Korkeuserojen vuoksi tämä kohde ei sovellu liikuntarajoitteisille. Heinäkuussa myymme mökkiin viikkovarauksia ja muina aikoina myös viikonloppuja ja arkivarauksia. Meriluodon Tähti on uniikki, tasokas, ihastuttava merenrantahuvila, jossa lomavietto on ihana ja voimaannuttava kokemus luonnonläheisyyden vuoksi. Jos etsit kaunista, rauhaa ja luksusta, niin tämä on se paikka!

TILAT

Meriluodon Tähti-huvilassa (100 m2) on vuodepaikat 6 hengelle ja kaksi lisävuodetta saunarakennuksessa (20 m2). Lisävuoteet eivät ole käytössä kylmään aikaan. Meriluodon Tähti-huvilaan mahtuu mukavasti yksi perhe, ja viikon varauksen aikana voit vaikka pyytää pari kaveriakin yökyläilemään. Laajennusosassa on kaksi makuuhuonetta yhteensä neljälle hengelle ja olohuoneen makuusyvennyskessä on 160 cm parisänky. Huvilassa on hyvin toimiva valokuitunetti, joten voit tulla Meriluodon Tähteen myös etätöihin! Huvilassa on kaksi takkaa. Täydelliisesti varusteltu keittiö 8 hengelle, merimaisemin! Olohuoneessa on 55” Smart-tv, sohva, nojatuolit, pikkupöydät, takka ja nukkumasyvennys. Huvilassa on kaksi vessaa ja yksi suihku. Kesäkaudella viilennystä tarjoaa ilmalämpöpumppu. Terassilla (n. 40 m2) on kesäisin kaasugrilli, ruokailuryhmä 8 hengelle, sohvaryhmä ja korikeinu. Saunarakennus (20 m2) sijaitsee aivan meren rannassa. Saunomaan mahtuu kerrallaan 3-4 henkeä ja puusauna antaa leppeät löylyt. Saunassa pesut tehdään suomalaiseen tyyliin vatien ja nappojen kanssa, suihkuun pääsee sitten halutessaan ylhäällä huvilassa. Saumakamarissa majoittuu lisävuoteessa kaksi henkeä ja tämä beach house on kyllä elämyksellinen nukkumapaikka! Saunakamari toimii myös lisäpukuhuoneena ja siellä voi saunan jälkeen poltella puita takassa ja ihmetellä luonnon ääniä. Meriluodon Marinassa on Marinetekiin 9-metrinen ponttoonilaituri, johon voi kiinnittää useita veneitä ja poijuun myös purjeveneen. Kaksi poijua. Syvyyttä laiturin päässä on 2,5 - 3 metriä. Uimaan pääsee laiturin uimaportaita myöten. Voit ottaa aurinkoa rannan terassilla tai lämpimällä rantakalliolla. Kysy moottorivenettä vuokralle naapuriltamme! Asiakkaiden käytössä on kesäkaudella myös kaksi sup-lautaa, soutuvene ja muutamat pelastusliivit. Kokeneille merimelojille annamme ilmaiseksi käyttöön merikajakit! Isolle parkkipaikalle mahtuu useita autoja ja parkkipaikalla on myös sähköautojen latausasema (Type 2-tyyppinen). Latausasema on käytettävissä lisähinnalla. Asiakas tuo mukanaan oman latauskaapelin.

SISUSTUS

Meriluodon Tähden sisustustyyli on merellinen, kutsuva ja moderni. Sisustusväreinä ovat raikas valkoinen, saaristolaismusta, merellinen vaalea turkoosi ja luonnonläheinen hiekka. Lattiat ovat mäntylankkua ja laajennuksessa vaalean tammen väristä vinyylilankkua. Keittiö on modernisti mattamusta. Sisustuksen lähtökohtana on upea luonto, joka ympäröi Meriluodon Tähteä joka puolella. Laajensimme ruokasalin vanhan terassin puolelle, ja asensimme sinne huikeat, suuret maisemaikkunat, joista voi ihailla merta ja lintujen elämää. Laajennuksessa lähtökohtana oli myös se, että merimaisema saa olla pääosassa. Makuutilat ovat modernit ja korkeat, ja suuret maisemaikkunat tuovat meren, kalliot, männyt ja jäkälät aivan lähelle. Toisessa makuutilassa on yhdellä seinällä valtava Ahvenanmaan merikortti, jota katsellessa on mukava suunnitella kesäisiä venereissuja. Kaikissa tiloissa, joissa on vuodepaikkoja, ikkunoissa on pimennysrullaverhot.

RAKENTAMINEN JA TARINA

Haaveilimme pitkään, että saisimme huviloidemme joukkoon myös upean merenrantakohteen Turun saaristosta. Suomen saaristossa ovat mielestämme maailman kauneimmat merenrannat! Unelmamme lähtivät vauhdilla muuttumaan todellisuudeksi, kun elokuussa 2020 löysimme viehättävän merenrantamökin, joka sijaitsi uskomattoman kauniilla paikalla, jylhällä kallioisella tontilla. Olimme haaveilleet huvilasta, jonka tontti olisi aitoa saaristolaisluontoa kallioineen, jäkälineen ja käkkyräisine mäntyineen. Toiveena oli ehdottomasti myös rantakallio ja saunarakennus aivan meren tuntumasssa ja sellaiset löytyivät Meriluodosta. Meriluodossa luonto tulee lähelle ihmistä; joutsenperhe lipuu lahdella, telkät sukeltelevat, kalat hyppivät meressä ja kaskaat sirittävät aivan, kuin oltaisiin etelän lämmössä jossain ihan muualla. Aloitimme heti mittavan remontin ja laajennuksen rakentamisen. Vanha pyöröhirsimökki, jonka historia alkaa vuodesta 1978, koki täydellisen muodonmuutoksen ja modernisoinnin. Vaihdoimme lämmitysjärjestelmän maalämmöksi ja teimme vanhasta, ihanasta kesämökistä ympärivuotisen, täydellisesti varustellun, mustan saaristolaishuvilan. Huvila on rakennettu kallioita myötäillen ja sen isoista maisemaikkunoista näkee koko ajan meren. Rakensimme terasseja noin 90 m2. Rannassa on tilava 40 m2:n terassi, jossa on upeaa viettää aurinkoisia kesäpäiviä. Rannan terassilla on sohvaryhmä, baaritiski ja juomajääkaappi. Huvila, joka sijaitsee reilut 10 metriä korkeammalla, sai vierelleen hulppean, lähes 50 m2:n eteläterassin, jossa on kesäisin sohva- ja ruokailuryhmät sekä kaasugrilli. Ihastuttava, meren äärellä oleva saunarakennus koki myös täyden uudistuksen. Sisä- ja ulkopinnat laitettiin uusiksi ja saunakamarista tehtiin oikea beach house! Saunakamariin halusimme valtavat maisemaikkunat, jotta siellä majoittuvat voivat nauttia meren välittömästä läheisyydestä. Tunnelma on kuin meri-iglussa ja elämyksellisyys on taattu! Olemme satsanneet siihen, että Meriluodon Tähti on ympärivuorinen lomanviettopaikka. Lisäsimme valaistusta parkkipaikalle, poluille, rappusille ja rantaan, joten Meriluodossa, vuokramökin piha-alueilla, on turvallista ja tunnelmallista kulkea myös pimeän aikaan. Saaristonluonto on huikean kaunista ympäri vuoden, oli sitten kesä tai talvi!

VARUSTEET

 • Keittiö
 • Jääkaappi
 • Pakastin
 • Induktioliesi
 • Uuni
 • Mikro
 • Astianpesukone
 • Moccamaster-kahvinkeitin
 • Vedenkeitin
 • Imuri
 • Pyykinpesukone
 • 55″ Smart-TV
 • Valokuitunetti
 • Kolme takkaa
 • Puusauna
 • Suihku/ 2 x Wc
 • Soutuvene, muutamat pelastusliivit
 • 2 x sup-laudat (kesällä)
 • Osaaville myös merkikajakit käyttöön ilmaiseksi!!
 • Ilmalämpöpumppu kesäkaudella

POHJAPIRROS

GALLERIA

VARAUSPYYNTÖ

Tiedustele tarkempaa vuokraushintaa ja -ajankohtaa! Saat hyvän tarjouksen!

Jenni

Paikassa upea luonto merimaisemineen yhdistyy moderniin huvilaan, josta löytyy sielua ja tunnelmaa kaikilla moderneilla mukavuuksilla. Meriluodon Tähti on enemmän kuin huvila. Ihana turvasatama rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

The place's magnificent nature with its sea views is combined with a modern villa, where you will find soul and atmosphere with all modern conveniences. Meriluodon Tähti is more than a villa. A wonderful haven for calmness and relaxation.

Hanna S

Tänne haluaa tulla aina uudestaan mihin vuodenaikaan tahansa. Täydellinen paikka rentoutua upeasta merimaisemasta nauttien. Tilat ja varusteet ovat ensiluokkaisia.

I want to come here again and again at any time of the year. The perfect place to relax while enjoying the stunning seascape. The facilities and equipment are first class.

Johanna Maria

Upea paikka rauhoittumiseen luonnon helmassa! Huvila on moderni ja tunnelma kodikas ja lämmin. Varustelu hyvä ja toimiva myös lasten kanssa. Makuuhuoneiden isoista ikkunoista meri ja luonto tulevat lähelle. Maisemaa jäi vain katselemaan pitkäksi aikaa täydessä hiljaisuudessa!

A great place to calm down in the heart of nature! The villa is modern and the atmosphere cozy and warm. The equipment is good and also works with children. From the large windows of the bedrooms, the sea and nature come close. The only thing left was to watch the landscape for a long time in complete silence!

Annemari

Moderni huvila, jossa on kuitenkin kodikkuutta ja lämmintä tunnelmaa. Upea luonto ja maisema rauhallisessa ympäristössä. A modern villa, however, with a cozy and warm atmosphere. Stunning nature and scenery in a peaceful setting.

Krister

Meriluodon Tähti on luontoon sulautuva huvila keskellä kauneinta luontoa. Länteen avautuvat isot panoraamaikkunat ovat kuin eläviä taideteoksia. Meille mukavuudenhaluisille tämä paikka oli täydellinen. Meriluodon Tähti is a villa that blends in with nature in the middle of the most beautiful nature. The large panoramic windows opening to the west are like living works of art. For those of us who wanted comfort, this place was perfect.

VARAUSPYYNTÖ

Tiedustele tarkempaa vuokraushintaa ja -ajankohtaa! Saat hyvän tarjouksen!

Ennen tarjouksen pyytämistä tarkistathan Meriluodon Tähden varaustilanteen haluamillesi päiville Nettimökki-sivulta!

Milloin haluaisit yöpyä huvilassamme / milloin huvilan vuokrauksesi alkoi?

Mihin asti haluaisit viettää aikaa huvilassamme / milloin vierailusi päättyi?

Käyttämällä tätä yhteydenottolomaketta annat Tähti-Huviloille luvan tallentaa tietosi, jotta voimme olla Sinuun yhteydessä jatkossa. Hyväksymällä annat luvan jakaa tietosi myös Tähti-Huviloiden edustajalle, joka on vastuussa varauksista.

Comments are closed.