Löydä vaivatta Tähti-Huviloille (ja vältä Googlen karttavirhe!)

Googlen kartoissa (maps.google.fi) on viime aikoina toistunut harmillinen virhe. Kartoissa menee sekaisin kaksi Riihivuoren alueen osoitetta. Google luulee virheellisesti, että Riihipolku sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaakkoon oikeasta sijainnistaan Riihivuoren huipulta. Olemme olleet yhteydessä Googleen, jotta asia saadaan korjattu pikimmin.

Onneksi nämä osoitteet ovat lähellä toisiaan. Siksi nekin, jotka ovat päätyneet väärään paikkaan, voidaan ohjata helposti oikeaan osoitteeseen!

Miten löydät Tähti-huviloille?

Seuraavilla tavoilla löydät varmasti perille:

  1. Jos käytät Googlen karttoja, hae ”tähti-huvila” ja valitse määränpääksi haluamasi huvila: Riihitähti, Iltatähti tai Lumitähti.

    Kuva Tähti-Huviloista Googlen-kartoissa
    Viime aikoina Google on sekoittanut Riihipolun sijainnin. Siksi on hyvä tarkistaa, että on matkalla oikeaan osoitteeseen.
  2. Muilla karttaohjelmilla voit laittaa määränpääksi myös ”Riihivuoren laskettelukeskus” tai ”Riihivuorentie Muurame”. Kaikki Tähti-Huvilat löytyvät kaikki Riihivuoren huipulta.
  3. Voit hakea myös ”Iltatähti Muurame”, ”Lumitähti Muurame” tai ”Riihitähti Muurame”, jolloin kartat löytävät oikean osoitteen.

Mistä tiedän olevani matkalla väärään osoitteeseen?

Tässä on muutamia varmoja merkkejä siitä, että on vahingossa ajamassa väärään osoitteeseen:

  1. Jos olet Mustikkaniemessä lähellä Päijänteen rantaa. Google luulee, että Mustikkaniemessä oleva tienpätkä olisi Riihipolku. Olet väärässä osoitteessa, jos navigaattori ohjaa järvenrantaan, eikä Riihivuoren huipulle lähes 200 metrin korkeudelle merenpinnasta.
  2. Jos olet ajamassa kohti Vaasaa. Länsi-Rannikoltakin löytyy Riihipolku-niminen tie, mutta siellä ei ihailla jylhiä metsiä vaan laakeita lakeuksia!

Muista siis suunnata kohti Riihivuoren huippua, niin olet oikealla tiellä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Kommentit on suljettu.