Useat asiakkaamme ovat toivoneet, että myös Tähti-Huviloilla huviloiden yhteydessä olisi palju. Kuuntelimme asiakkaitamme, ja nyt meillä on kaikissa huviloissa tilava ja miellyttävä kylpykuutio eli palju! Lumitähden paljuun mahtuu kerralla kylpemään 10-12 henkilöä. Riihitähden ja Iltatähden paljuihin mahtuu 8 henkeä kerralla nauttimaan lämmöstä ja maisemista. Kylpykuutiot ovat Nuves-merkkiset, suomalaiset laatutuotteet.  Materiaali on kestävää ja helppohoitoista merialumiinia.

 

Lumitähden kylpykuutio 10-12 hengelle

Lumitähden palju sisältyy aina viikonloppuhintaan (1200 €). Jos varaat Lumitähden arkena, voit varata paljun lisäksi joko 230 € :lla (2 vrk) tai 190 €:lla (1 vrk.)

Iltatähteen asennettiin 8 hengen kylpykuutio helmikuussa 2019

Riihitähdessä ja Iltatähdessä paljun saa halutessaan varata viikonlopun ajaksi 190 €.n lisähinnalla. Arkena paljun hinnat ovat 190 € / 2 vrk tai 150 € / 1 vrk.

 

Riihitähdessä on kylpykuutio 8 hengelle parhaalla maisemapaikalla

 

Ihana kylpykuutio tuo luksusta lomailuun ja rentoutumiseen aivan uudenlaisen tason! Tullessasi huvilalle, palju on valmiiksi täytetty vedellä ja esilämmitetty.  Voit itse jatkaa paljun lämmitystä (puulämmitys) haluttuun kylpylämpötilaan. Paksun kannen ansioista vesi pysyy lämpimänä hyvin seuraavaan aamuun saakka, ja mikä onkaan ihanampaa, kuin hypätä suoraan sängystä, suihkun kautta lämpimään kylpyveteen upeiden maisemien äärelle! Kun varaus on ohi, isännöitsijä huolehtii veden poistosta ja paljun pesusta. Jokaiselle asiakkalle vaihdetaan aina uusi vesi paljuun. Annamme luonnollisesti hyvät ohjeet paljun turvalliseen käyttöön.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Vastaa