Kesän parhaaseen aikaan 5 vrk edullisesti saariston huvilassamme!

DAC38A04-9D86-4D08-B9C4-C520C65890A4 2

Kesän viimeinen vapaa ajankohta Meriluodon Tähdessä! Nyt 5 vrk edullisesti, parhaaseen kesäloman aikaan, heti juhannuksen jälkeen: ma 24. – la 29.6. VAIN 1190€ sis.siivous!! (Ovh on 1790€)

Kesäloma Meriluodon Tähdessä – Unelmiesi loma saaristossa!

Tervetuloa kesälomalle Meriluodon Tähteen! Rentoudu auringon alla, nauti monenlaisista merellisistä aktiviteeteista, virkistäydy saunoen lempeässä puusaunassa! Täällä voit unohtaa arjen kiireet ja uppoutua luonnon rauhaan.

Mitä odottaa:

  • Huikeat maisemat: Meriluodon Tähti tarjoaa upeat maisemat merelle ja ihanaan saariston luontoon.
  • Aktiviteetteja jokaiseen makuun: Käy suppailemassa, melomassa kajakeilla, soutelemassa, nauti kesäilloista saunoen ja uiden tai vain rentoudu auringossa tilavilla terasseillamme.
  • Irtoudut arjen hektisyydestä: Istu kallioilla ja kuuntele meren ääniä. Seuraile saariston lintujen elämää. Ota mukaasi kirja ja rauhoitu saunakamarin lämpimässä tunnelmassa, samalla ihaillen merimaisemia.

Tule Meriluodon Tähteen kokemaan loma, joka jää sydämeesi ja mieleesi pitkäksi aikaa!

Kesäkuun ensimmäisen viikon asiakkaamme palaute huvilasta: ”Olipa upea viikko ja erittäin upea huvila! Aivan huikeassa paikassakin! Tätä voimme surutta suositella ystävillemmekin. Tulemme varmasti uudestaan!”

Varaa pian tämä edullinen kesäloma kotisivujen kautta tai soita: 050-4411769.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Kommentit on suljettu.